psychobsaprifogastippnewsrihertepu.co

right! good idea. support you. join..

Category: DEFAULT

ОљПЊОєОєО№ОЅО· ОљО»П‰ПѓП„О® - О’О±ПѓОЇО»О·П‚ О“О№ПѓОґО¬ОєО·П‚ - Оџ О”ПЃОїОјО­О±П‚ (CD, Album)

9 thoughts on “ ОљПЊОєОєО№ОЅО· ОљО»П‰ПѓП„О® - О’О±ПѓОЇО»О·П‚ О“О№ПѓОґО¬ОєО·П‚ - Оџ О”ПЃОїОјО­О±П‚ (CD, Album)

  1. Обавестио је Додика о раду на пројектној документацији Пожега—Котроман, додајући да морамо да знамо шта тачно и где тачно БиХ, односно РС, жели повезивање, али је то на договору Сарајева и Бањалуке.
  2. Една од најголемите ѕвезди во регионот, пејачот и кантавтор Жељко Јоксимовиќ ова лето доаѓа во Охрид, со уште еден во низата на успешни концерти.
  3. Закона о јавним набавкама („Службени гласник РС“, број í î ð/ í î, 14/15 и 68/15) Е ÀИЈИНО ОЗО ÀЈЕ Нови ад, Змај Јовина 22/i о б ј а в љ у ј е ОЗИВ ЗА ¿ОДНОШЕЊЕ ОНДЕ Ä О Á Ã ÄК Ä ЈАВНЕ НАБАВКЕ МАЛЕ.
  4. Пoштoвaнe кoлeгиницe и кoлeгe, Фoндaциja Нoвaк Ђoкoвић и мaгaзин Oригинaл и oвe гoдинe пoкрeћу прojeкaт Oригинaлни рaзгoвoри, кojи зa циљ имa дa oснaжи млaдe људe дa усaвршe свoje вeштинe пoслoвaњa.. Oригинaлни рaзгoвoри oдржaвajу сe други пут зaрeдoм,
  5. И покрај забраната за работа приватна градинка во Скопје згрижувала деца kрводарителска акција во знак на сеќавање на скопскиот земјотрес По четири дена конечно е изгаснат пожарот на американскиот воен.
  6. Основното јавно обвинителство го назначи Анел Фидовски за нов обвинител кој ќе го води предметот за случајот Тамара, откако барањето на oбвинителката Наташа Гоџоска да биде изземена од предметот било прифатено.
  7. Основното јавно обвинителство во Велес поднесе жалба на Пресудата на Основниот суд Велес во предметот за смртта на родилката Маја Кадиева и нејзиното новороденче, според која двајцата доктори гинеколози беа.
  8. Основното јавно обвинителство Скопје соопшто дека до Основниот суд Скопје 1 Скопје е доставено обвинение за едно лице за за ширење расистички и ксенофобичен материјал по пат на компјутерски систем (члг ст.1 од.
  9. Председник ДПС Мило Ђукановић поручио је вечерас на трибини партије у Мојковцу да предстојећи локални избори у том граду, Цетињу, Петњици и Тузима ( новембар), треба да потврде решеност Црне Горе да иде путем.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *